Şehit Ufuk Baysan İlkokulu

WEB https://kepezsehitufukbaysanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : AYANOĞLU MAH. 1845 SK. NO 15 KEPEZ / ANTALYA
VİZYON : Eğitim ve öğretim süreci içinde; “ Yaşadığı Toplumun Değerlerine Saygı Gösteren , kendisine , Ailesine ve Ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren , Haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bireylerin yetişmesi için ; Demokratik yönetim anlayışı içinde çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun , teknolojiye, Değişim ve Gelişime Açık Yerel ve Ulusal başarılara imza atan örnek bir kurum olabilmektedir.
MİSYON : İlköğretimin bütün kademelerinde sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, kendine güvenen, insan haklarına saygılı, vatanın bağımsızlığını ve milletin bölünmez bütünlüğünü hayat düsturu olarak benimsemiş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz Judo , Tekvando ve Yüzme sporu dallarında dereceler aldı

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Saatler : 08:00-12:40 13:10-18:10
Isınma : Klima
Servis : Mevcuttur
Ulaşım : Ulaşım Okulumuz tramway güzergahında bulunmaktadır.İl merkezine 11 Km İlçe Merkezi 3 Km(VF01),(VF02),(VL14),(VL13),(VL13A) Direk hat şehir içi dolmuş ve otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Ayanoğlu, 1845. Sk. no 15, 07210 Kepez/Antalya
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Antalya ili Kepez ilçesinde Ayanoğlu Mahallesinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : OKULUMUZDA ´Küçük Ressamlar Atölyesi´ ve ´Oyun-Matikle Öğreniyorum´ e-twinning projeleri yapılmaktadır